Kymmenen henkilön ja 150 neliömetrin huvila.

PYYDÄ TARJOUS

Himosrantahovi on paritalohuvila Jämsän Himoksessa keskellä kaikkea toimintaa. Himoksen lomakylän tapahtumat ja palvelut ovat aivan vieressä – mutta lomaasi voit kuitenkin viettää omassa rauhallisessa ympäristössä Patalahden rannassa, josta on kanavayhteys Päijänteeseen.

Himosrantahovi on korkeatasoinen ja hyvinvarusteltu huvila kaikilla mukavuuksilla. Himosrantahovi sopii mainiosti yrityksille kokouskäyttöön tai suurempien ryhmien tarpeisiin. Paritalohuvilan huoneistot voidaan yhdistää helposti yhdeksi tilaksi.

Alakerrassa on yksi makuuhuone, jossa kaksi vuodetta (80 cm), takkahuone, tilavat saunatilat ja kodinhoitohuone. Sisääntulokerroksessa on tupakeittiö ja kaksi makuuhuonetta. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Yläkerrassa on tilava oleskelutila, jossa vuodesohva ja kaksi makuualkovia, joissa molemmissa on kaksi erillistä vuodetta.

Osoite Patajoentie, 42100 Jämsä
Henkilömäärä 10 henkilöä
150 m²
Erityistä Ei lemmikkejä.
Liinavaatteet eri tilauksesta.
Varustus Jääkaappi/pakastin, astiasto, uuni, mikrouuni, astianpesukone, siivousvälineet, pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi, silityslauta, silitysrauta, TV, dvd/stereo-yhdistelmä, langaton internetyhteys, takka, sauna, suihku ja kolme wc:tä, peitteet ja tyynyt